خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری سیر میتواند به عملکرد بهتر معده کمک کند.
در بررسیهای انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیکها و علت ۶.۵ درصد بستریهای کودکان با عفونتهای تنفسی بوده است.
نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده میشود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمیشود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز میگردد.
داروهای اصلی مورد استفاده در درمان آنفولانزا، داروهای ضدویروسی و واکسنها هستند.
آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل میشود. همه ویروسهای آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر میشود، منتقل میشوند. هنگامی که ویروسها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی میرسند باعث عفونت میشوند. ویروسهای آنفولانزا میتوانند به طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال میتواند به طور غیرمستقیم از دستها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شدهاند، رخ دهد.
از آنجا که آب چغندر دارای نیترات بسیار زیادی میباشد، می تواند به بدن شما در مقابله با عفونتهای تنفسی کمک نماید. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی آنفولانزا اطفال اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش بسیار مهمی را ایفا مینمایید.
مرگ و میر ناشی از این بیماری در بین افراد بالای ۶۵ سال شایع است، اما احتمال وقوع آن برای کودکان و جوانان هم وجود دارد.
همچنین این بیماری سالانه تعداد زیادی از زائران کربلایی را بیمار میکند.
ویروس این بیماری قادر است ۲ تا هشت ساعت روی سطوح و اشیاء باقی بماند. بنابراین، اگر فرد مبتلا سطوحی مثل دستگیره در یا کیبورد لپتاپ را لمس کند و پس از آن شما آنها را لمس کنید، احتمال دارد به این بیماری مبتلا شوید.
واکسن آنفولانزا مانند اغلب واکسن ها عوارض خفیفی مانند احساس درد در محل تزریق یا تب پایین را دارد که معمولا یک تا دو روز زمان میبرد.
در این مطلب سعی کردیم شما را با بیماری آنفولوآنزا و تفاوت آن با سرماخوردگی و کرونا آشنا کنیم. از آنجا که آنفلوآنزا بیماری سختی است، توصیه میکنیم با ظهور اولین علائم به پزشک مراجعه کنید تا به موقع درمان شوید.
برخلاف بیشتر آنفولانزاها که کودکان و سالمندان را دچار میکند، این بیماری باعث مرگ بسیاری از جوانان گردید.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
سرفه: سرفه خشک و مداوم یکی از علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان است. گاهیاوقات، ممکن است در دوران بیماری تنگی نفس هم داشته باشید.